Werkkleding


Ongeacht uw vak, uw budget en gewenste hoeveelheid kleding, bij ons is bijna niets onmogelijk!

Van schildersbroek tot offshore overall, van t-shirt tot representatieve softshell jas, wij kleden u en uw eventuele medewerkers graag aan.

Omdat wij niet met één vaste leverancier werken, heeft u bij ons de mogelijkheid om uit een zeer breed scala van kleding te kiezen. Indien u reeds kleding heeft en daar in principe tevreden over bent, kunnen we 9 van de 10 keer ook deze kleding voor u verzorgen. Kortom, ongekend veel mogelijkheden om samen met u het perfecte kledingpakket samen te stellen.

Veiligheid


Indien voor u van toepassing, voldoet onze kleding uiteraard aan alle EN-normeringen en Arbo wetgeving. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan reflecterende vesten voor wegwerkzaamheden, offshore-overalls en brandvertragende kleding voor lassers.

Kwaliteit


Het spreekt voor zich, dat wij te allen tijde werkkleding leveren in de juiste prijs-kwaliteitsverhouding voorzien van oerdegelijke bedrukkingen, maar wat wij ook heel belangrijk vinden is dat wij alleen werken met gecertificeerde fabrikanten die ook rekening houden met ons milieu en waarbij absoluut geen sprake is van kinderarbeid.

Representativieit


Uw werknemers zijn uw visitekaartje. Met onze werkkleding kunt u net even dat beetje meer professionaliteit uitstralen. Het klassieke borst- en ruglogo kennen we allemaal, maar wat dacht u van uw logo dat

Comfort


Voorop staat dat u en uw medewerkers zich prettig en comfortabel voelen in onze werkkleding. Juist daarom hebben wij ook werkkleding die net even een betere pasvorm heeft. Hieronder verstaan wij kleding die bijvoorbeeld beter aansluit op het lichaam of kleding die bij ons ook in een langere lengtemaat verkrijgbaar is.

Werkkleding hoeft niet saai te zijn!

We blijven zoeken naar nieuwe producten die bijzonder zijn, hierdoor kunt u zich onderscheiden van de rest.