Wij. Bodeko.


Al meer dan 25 jaar is Bodeko actief als totaalleverancier op het gebied van werkkleding, werkschoenen en PBM's. Ook kunt u bij ons terecht voor al uw relatiegeschenken.

Er voor iedereen zijn, dat zijn wij, Bodeko. U kunt het ouderwets noemen, maar bij ons wordt iedereen oprecht serieus genomen. Weken wachten op een offerte? Vervolgens weer weken op uw bestelde artikelen? Bij ons een absolute no-go! Mooi verhaal, toch? Maar wel hetgeen waar wij echt voor staan... Een goed en eerlijk advies, goede prijs kwaliteits verhoudingen en duidelijk communiceren resulteren erin dat u ook op de lange termijn op een fijne zorgeloze manier zaken met ons kunt doen.

Missie

Daar waar werkkleding nodig is, werkkleding leveren. Maar nooit ten koste van de kwaliteit van uw kleding en uw tevredenheid. Voorzien van oer-degelijke bedrukkingen waar u over een jaar nog steeds een glimlach van krijgt. Dit alles op een duurzame verantwoorde manier om zo de wereld nog een stukje beter te maken.

  • Werkkleding waar je u tegen zegt
  • Communicatie waar je u tegen zegt
  • Expertise waar je u tegen zegt
Visie

Bodeko streeft ernaar mee te gaan met de tijd. Bij te dragen aan ontwikkelingen die gedaan worden op het gebied van werkkleding en blijft innoveren op de druktechnieken om het proces efficiënter en milieuvriendelijker te laten verlopen. Dit alles voor ultieme klanttevredenheid. Met uiteindelijk als doel, een optimale samenwerking met u.

  • Naar een betere wereld!
  • Onze efficiëntie, uw voordeel
  • Langdurige samenwerking

Waar we trots op zijn!


25 jaar ervaring

Meer dan 25 jaar knowhow in huis op het gebied van werk- en promotionele kleding.

Onze trouwe klanten

Veel van onze klanten zijn vanaf dag één tot op heden zeer content met onze samenwerking.

Inhouse drukkerij

Met onze verschillende druktechnieken, kunnen wij altijd uw logo in eigen drukkerij op ieder gewenst artikel aanbrengen.


Ons assortiment

Omdat wij niet gebonden zijn aan vaste merken, kunnen wij vrijwel altijd in uw behoefte voorzien.

Onze communicatie

Door zéér korte communicatielijnen en heldere afspraken met elkaar te maken weet u altijd waar u aan toe bent. Ja, echt waar!

Onze afspraken

Afspraken die we met u aangaan maken we ook waar. Ja, ook wanneer wij uw bestelling met spoed moeten leveren.

Onze merken


Mooi toch, al die merken? Zeker! Maar dit zijn zeker niet de enige merken die wij u kunnen leveren. Wij kunnen u dan ook gerust stellen. Zweert u bij een bepaald merk? Dat is doorgaans geen probleem, wij denken graag met u mee.