Onze diensten


Bedrukken, borduren, persoonlijke pakketten en custom made kleding zijn 4 belangrijke diensten die wij u bieden. Stuk voor stuk diensten waar u veel voordeel aan heeft.

Voordeel in de zin van? Ontzorgen, efficiënter werken én een interessant prijskaartje. Wij zorgen er natuurlijk voor dat wij onze diensten zo goed mogelijk laten aansluiten op uw wensen, bij zowel grote als kleine klanten. Naar u luisteren en daarop een advies geven om onze diensten zo goed mogelijk in te zetten op uw product, dat is wat wij graag willen om uiteindelijk een top-product bij u te leveren.

Enthousiast geworden?

Kennis maken met ons?
Dat willen wij ook heel graag met u!

Direct Contact

Bedrukken


In onze drukkerij kunnen wij via 3 verschillende wegen uw kleding voorzien van oerdegelijke bedrukkingen.

Zeefdruk, Flexdruk en Digitale Transfer Druk
zijn 
onze inhouse druktechnieken.


Allemaal druktechnieken die elk hun eigen specifieke kenmerken hebben. We snappen natuurlijk dat het voor u misschien niet helemaal duidelijk is wat deze druktechnieken nou precies inhouden. Wanneer u interesse heeft laten wij u natuurlijk graag zien wat het is én hoe het in zijn werk gaat.

Borduren


Bedrukken niet wat u zoekt? Geen probleem! Ook voor textiel voorzien van een borduring adviseren wij u graag betreft de mogelijkheden.

Een borduring kan op sommige
kleding een chique uitstraling geven. 


Afhankelijk van uw logo en de gewenste kleding, kan het in sommige gevallen gunstiger voor u zijn om uw kleding door ons te laten borduren. Een geborduurd logo kan bijvoorbeeld op caps en artikelen gemaakt van fleecestof een beter én luxer resultaat geven.

Custom Made


Een complete kledinglijn ontworpen en geproduceerd in uw (huis)stijl? Bedrijfs- of promotiekleding,
het kan bij ons.

Net even anders! Al mogelijk bij
afname van 100 stuks.


We ontwerpen en produceren aantrekkelijke, hoge kwaliteit kleding die past bij uw bedrijf en uw budget. U kunt op een flexibele manier van werken rekenen volgens een vooraf bepaald schema.  Wij geloven in een gezonde, evenwichtige levensstijl en minimaliseren onze impact op het milieu.

Persoonlijke Pakketten


Ontzorgen? Wij kunnen de werkkleding per persoon verpakken en zelfs naar thuis-adressen versturen. Voor u een flinke tijdsbesparing…

Gewoon gemakkelijker,
voor u en uw medewerkers.


Wij begrijpen heel goed dat het voor u veel tijd kost alle kleding ook nog eens te sorteren om het uit te leveren aan uw werknemers. Een zeer geschikte oplossing is dan de werkkleding per werknemer door ons in persoonlijke pakketten te laten verpakken. De persoonlijke kledingpakketten kunnen wij op elke gewenste locatie bezorgen, zelfs op het thuisadres van uw medewerkers.

MET SPOED UW KLEDING BEDRUKT? MISSCHIEN LUKT HET!

036 - 70 78 202

Onder andere deze bedrijven gingen u voor